home register FAQ memberlist calendar

Go Back   Turbobricks Forums > Mechanical > projects & restorations

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2019, 04:01 PM   #76
Mr.Borrie
The Sneaky F*ing Russian
 
Mr.Borrie's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Netherlands
Default

Replaced the turbo, changed the oil again (had a fuel smell to it again)
Still smoke, had it run for a while and now smoke and water from the exhaust..
seems like the coolaint level went down too, small smudge to the fillercap..


I am going to set this car on fire!
Mr.Borrie is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:52 PM   #77
Mr.Borrie
The Sneaky F*ing Russian
 
Mr.Borrie's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Netherlands
Default

Somehow lost the reverse light wiring. Redid the wiring from the fusebox to the switch and back.
Got the Black wire that Goes to the light.. just need to find it!

BB3-CF143-ECD9-435-C-9-E38-E644-B7-DEEF65
91-D897-EF-2-FB4-45-AC-B99-C-B855-B225637-C
Mr.Borrie is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 09:56 PM   #78
Vol242vo
Board Member
 
Vol242vo's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Spokane, WA
Default

Good times...
__________________


Derek - 1980 242
Vol242vo is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.